انجمن های تخصصی معماری - archi classic
تغییر اندازه در رویت (Scale) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی معماری - archi classic (http://forum.archiclassic.ir)
+-- انجمن: تالار نرم افزار های معماری (http://forum.archiclassic.ir/Forum-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C)
+--- انجمن: بخش نرم افزار Revit - رویت (http://forum.archiclassic.ir/Forum-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Revit-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: انجمن پرس و پاسخ Revit - رویت (http://forum.archiclassic.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-Revit-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AA)
+---- موضوع: تغییر اندازه در رویت (Scale) (/Thread-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AA-Scale)



تغییر اندازه در رویت (Scale) - mixepilm - 06-09-2016

سلام و عرض ادب
سوالی که داشتم این بود که هر زمان در رویت چیزی رو ترسیم میکنم و بعد به اتوکد میبرم ابعاد و اندازه کارم بهم میریزه و همینطور بلعکس وقتی فایل اتوکد رو داخل رویت Import میکنم Scale کار بهم میریزه

لازم به ذکر هست که بنده Unit هردو برنامه رو تنظیم میکنم و با اسکیل های مشابه Import یا Export میگیرم.

آیا این تغییر اندازه و ابعاد برای کار بیین این دو نرم افزار اتفقایی عادی هست ویا راه حل کلیدی وجود داره؟؟!!

ممنون میشم پاسخ بدید،خیلی کارمو داره بهم میزنه!!!

سپاس.


RE: تغییر اندازه در رویت (Scale) - RAHA - 06-10-2016

(06-09-2016، 10:44 AM)mixepilm نوشته است: سلام و عرض ادب
سوالی که داشتم این بود که هر زمان در رویت چیزی رو ترسیم میکنم و بعد به اتوکد میبرم ابعاد و اندازه کارم بهم میریزه و همینطور بلعکس وقتی فایل اتوکد رو داخل رویت Import میکنم Scale کار بهم میریزه

لازم به ذکر هست که بنده Unit هردو برنامه رو تنظیم میکنم و با اسکیل های مشابه Import یا Export میگیرم.

آیا این تغییر اندازه و ابعاد برای کار بیین این دو نرم افزار اتفقایی عادی هست ویا راه حل کلیدی وجود داره؟؟!!

ممنون میشم پاسخ بدید،خیلی کارمو داره بهم میزنه!!!

سپاس.

سلام
شاید مشکل از مقیاس کارتون در رویت باشه.


RE: تغییر اندازه در رویت (Scale) - davoodmax - 09-17-2016

(06-09-2016، 10:44 AM)mixepilm نوشته است: سلام و عرض ادب
سوالی که داشتم این بود که هر زمان در رویت چیزی رو ترسیم میکنم و بعد به اتوکد میبرم ابعاد و اندازه کارم بهم میریزه و همینطور بلعکس وقتی فایل اتوکد رو داخل رویت Import میکنم Scale کار بهم میریزه

لازم به ذکر هست که بنده Unit هردو برنامه رو تنظیم میکنم و با اسکیل های مشابه Import یا Export میگیرم.

آیا این تغییر اندازه و ابعاد برای کار بیین این دو نرم افزار اتفقایی عادی هست ویا راه حل کلیدی وجود داره؟؟!!

ممنون میشم پاسخ بدید،خیلی کارمو داره بهم میزنه!!!

سپاس.

سلام دوست عزیز ......
وقتی شما یک دیواری به اندازه 2 متر رو با مقیاس 1.100 ترسیم میکنین و بعد خروجی 1.50 اتوکد میگیرین ... انتظار نداشته باشین 2 متر شما توی اتوکد بشه 4 متر ... ولی وقتی پرینت که بگیرین میبینین که دو متری که ترسیم کردین 4 متر پرینت گرفته شده